Domácí kunovjanka


SUROVINY:
750 g celeru
500 g mrkve
1kg cibule
750 g paprik
Nálev:
2 l vody
500 ml octa
80 g soli
150 g pískového cukru
2 bobkové listy
4 zrnka nového koření
4 zrnka pepře
2 lžičky hořčičných semínek

Postup:
Celer a mrkev nakrájíme na kostičky a krátce povaříme. Cibuli nakrájíme na kolečka a papriky na nudličky. Zeleninu zalijeme teplým svařeným nálevem, promícháme a necháme 24 hodin rozležet. Zeleninu naplníme do sklenic, uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 80 stupňů.

Doba přípravy: 1 hodina + odležení
Počet porcí: 10 sklenic
Orientační cena: 70 Kč


http://afashion.cz/index.php?route=information/information&information_id=22

Oblíbené příspěvky